رفتن به مطلب
تهرانُ

پست های پیشنهاد شده

آموزش رایگان #شیرینی_پزی  

با ما همراه باشید و کدبانوی منزل خود باشید.

طرز تهیه شیرینی پر طرفدار( ماندل بولار ) :

 

آرد سفید 50 گرم آرد برنج 50گرم کره 50گرم نرم شده پودر قند 2قاشق غذاخوری  وانیل یک هشتم قاشق چایخوری زرده تخم مرغ یک عدد: ابتدا کره وپودرقند الک شده را با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا کرم رنگ و یکدست شود سپس زرده تخم مرغ را همراه وانیل اضافه کرده یک دقیقه میزنیم آرد برنج  و آرد را الک کرده داخل مواد می ریزیم از این لحظه به بعد همزن رو کنار گذاشته و با نوک انگشتان آردهارو در حد مخلوط شدن ورز میدهیم نباید زیاد ورز داده شود بعد خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت بیست دقیقه دریخچال قرار میدهیم فر را با درجه 140 تنظیم کرده و گرم میکنیم روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته واز خمیر به اندازه های گردوی ریز برداشته و دردست گرد میکنیم وسط خمیر را کمی باانگشت گود میکنیم بعد از این مرحله شیرینی ها را روی سینی فر میچینیم و داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه میگذاریم تا حدی که کف شیرینی رنگ بگیرد کافی است بعد از پخت که کاملا سرد شد داخل حفره ها را بابریلو یا شکلات آب شده یا نوتلا و یا مارمالاد پرمیکنیم

۲۰۱۸۰۴۰۱_۱۰۳۸۵۸.png

  • Like 1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×